BAKKERIJ DENSA

BAKKERIJ DENSA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 517 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakkerij Densa. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 21:37 Ik raad geen oude friet en oud vlees gedrenkt in vet aan en ik zal geen eten meer bestellen omdat het vaak wordt herhaald
17 mei 2022 om 19:46 Lekker & netjes optijd, vriendelijk personeel
9 mei 2022 om 9:46 Het eten was er snel, lekker en nog goed warm!!
4 mei 2022 om 13:00 overal sambal over terwijl ik duidelijk heb gevraags zonder Sambal friet slap en koud
28 apr 2022 om 19:26 Ruim op tijd, goed warm en zoals altijd heerlijk bereid volgens onze wensen
26 apr 2022 om 20:14 De pizza’s waren heel rijkelijk belegd, de bodem was wat dikker en het was heel erg lekker! De prijs is niet duur, zeker voor de hoeveelheid die je krijgt. Aanrader! De bezorging duurde wat langer dan de app aan gaf.
22 apr 2022 om 10:48 Altijd heerlijk en goed
17 apr 2022 om 22:10 De kalfdoner schotel was erg lekker!
14 apr 2022 om 19:50 Heerlijk eten ,vriendelijk personeel ,niet duur ,eten altijd op tijd ! Top zaak
27 mrt 2022 om 21:57 Fijn dat je kunt kiezen bij de verschillende schotels wat je er wel en niet bij wil hebben qua groenten, saus etc.
20 mrt 2022 om 19:56 Het eten was lekker en warm. Werd keurig op tijd bezorgd.
18 mrt 2022 om 22:25 Lekker eten en zeer snel bezorgd